Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 gener 2019
Categoria/es: General

RECONEIXEMENT AL PESSEBRE VIVENT DE SANT JOAN EN LA CLOENDA DEL CICLE DE NADAL

L’AGRUPACIÓ DE PESSEBRISTES PREMIA DOS NENS DE LA PARRÒQUIA DEL CARME

 

En l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal celebrat a l’Auditori Enric Granados, l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet lliurament dels premis del Concurs de Pessebres convocat amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

L’acte s’ha iniciat amb el lliurament dels premis del LXXXIV Concurs de Pessebres que ha valorat els pessebres del Grup Esglésies i altres modalitats. Els pessebristes han guardonat també el Pessebre Vivent de la Parròquia de Sant Joan realitzat per primera vegada en una esglésiua, sota el lema "El món és un pessebre. Nadal és avui. Nadal ets tu", amb ocasió de la celebració dels Aniversaris de Sant Joan. Han anat a recollir el guardó representants de cadascuna de les quinze escenes preparades per col·lectius vinculats a la Unitat Pastoral de les parròquies de Sant Joan i la Mare de Déu de Carme acompanyats per Mossèn Joan Ramon Ezquerra.

Els nens Joan Pla Orgaz i Iker Zabayos León, de la parròquia Mare de Déu del Carme, han rebut el Primer Premi de les categories del Grup A (Cicle Inicial de Primària) i Grup B (Cicle Mitjà), respectivament, del XLIV Concurs Infantil i Juvenil de Pessebres.

La taula presidencial constituïda per la regidora de Cultura Montse Parra, el president dels pessebristes, Àngel León; el vicepresident Jordi Curcó i el consiliari Mn. Vicenç Alfonso, acompanyats per diversos regidors ha fet lliurament de molts altres guardons en un acte multitudinari que ha acabat amb  la Cantata “Lleida canta Nadales a Europa” interpretada per 150 nens. El Bisbe Salvador també s’hi ha volgut fer present per manifestar el seu suport i simpatia per la tasca de l’entitat que promou a Lleida el misteri de Nadal amb la tradició del Pessebre.

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn