Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

10 octubre 2012
Categoria/es: General

REFORÇ ESCOLAR SOLIDARI

Una nova acció solidària s’ha iniciat al Carme amb el Reforç Escolar des de la primera setmana d’octubre. La reeixida experiència pilot endegada el darrer trimestre del curs passat per l’Associació de Voluntaris de La Caixa amb alumnes de secundària ha permès ampliar l’oferta aquest curs a primària, amb nous voluntaris, també de la parròquia, i d’altres voluntaris.

Això ha estat possible gràcies a la coordinació d’Albert Molies, president de l’Associació de Voluntaris de la Caixa, i Josep Maria Perelló, que ha posat des del primer moment el seu entusiasme i dedicació al servei d’aquesta noble causa. Els repassos estan coordinats per Montse Vilagrassa.

En aquesta acció solidària cal ressaltar també la dedicació des de fa més de dos anys que Ernesto García a l’atenció als nens i nenes amb més dificultats.

Hem començat amb força i confiem que l’experiència que serà ben profitosa per als nens i joves, i alhora enriquidora per a les persones que amb bona fe i ganes hi col•laboren com a professors o bé assumint altres responsabilitats. La parròquia els ho agraeix de cor.

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn