Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 gener 2019
Categoria/es: General

REIS SOLIDARIS A LA PARRÒQUIA DEL CARME

L’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Remolins ha lliurat a la parròquia del Carme les joguines recollides als seus comerços a través de la campanya “Nadal al Carrer” desenvolupada per segon any consecutiu en aquests carrers de l’Eix de la demarcació parroquial. A través de la lluminosa iniciativa, al llarg de les Festes de Nadal el Patge Reial a més de les cartes dels nens i nenes del barri ha rebut nombroses joguines que s’han anat guardant en un local comercial de la zona.

Dos dies abans de l’arribada dels Reis Mags a la nostra ciutat, Pilar Agulló i Carol Sanz, vicepresidenta i secretària de l’Associació respectivament, han fet el lliurament de les joguines als mossens de la parròquia i han estat traslladades per voluntaris de JERICÓ a l’Espai Mossèn Joan. Allí aquests dies es prepararan els lots de regals que els Reis de tres continents distribuiran als nens i nenes de famílies necessitades de la parròquia i immigrants.

La parròquia del Carme agraeix de cor aquesta acció solidària promoguda per l’Associació de Comerciants de Democràcia i Remolis. Aquest agraïment també es fa extensiu a totes les persones que generosament faran  possible que cap nen es quedi sense joguines a la nostra parròquia la Diada de Reis. Moltes, moltes gràcies!!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn