Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 setembre 2012
Categoria/es: General

RELLEU A LA UNITAT PASTORAL DEL CARME I SANT JOAN

Els primers dies del mes de setembre han estat molt intensos en la vida diocesana. Els nomenaments signats pel senyor bisbe el 24 de juny s’han anat fent efectius amb la presentació dels sacerdots en les seves noves destinacions.

L’església del Carme també ha viscut aquest diumenge el comiat a Mn. Dismas i l’acollida a Mn. Joan Ramon Ezquerra. Finalitzada la Missa vespertina Mn. Joan ha explicat que Mn. Dismas anava destinat als pobles de Castelldans, Aspa, Cogul, L’Albagès i Artesa de Lleida, població on residiria. També ha dit que, a la vegada, Mn. Joan Ramon Ezquerra retornava a la nostra Unitat Pastoral després de tres anys de ministeri com a rector a Torrefarrera.

Convidant-los a dir unes paraules als feligresos que estàvem congregats al temple, Mn. Joan Ramon ha expressat que com a sacerdot tenia la disponibilitat per anar allí on l’Església li demanava i necessitava. Amb tot, ha volgut compartir el doble sentiment de pena i de goig que tenia. Pena per haver de deixar Torrefarrera, on hi havia hagut molta estimació entre ell i la gent del poble; i goig per haver-se retrobat de nou amb la parròquia on havia exercit el seu ministeri durant tants anys.

Tot seguit Mn. Dismas ha recordat la seva dedicació a les parròquies de la nostra Unitat Pastoral i ha expressat el seu agraïment per l’acolliment i ajuda rebuda pel seu rector, Mn. Joan des de la seva arribada. “Sempre serà el meu rector”, ha dit. També ha explicat que se sentia ben acollit per la nova comunitat de cristians i aquest era un signe d’esperança en la seva missió com a sacerdot. A continuació, en nom de la parròquia, la jove Nadège li ha lliurat una imatge de la Mare de Déu del Carme, perquè l’acompanyi en el nou tram del seu camí com a sacerdot de la nostra diòcesi. També nosaltres l’acompanyarem en el seu destí actual, que desitgem sigui profitós per a tots,


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn