Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

2 gener 2016
Categoria/es: General

REPORTATGE SOBRE LA PARRÒQUIA DEL CARME

El programa ‘El color de la diversitat’ del canal de televisió ETV del Baix Llobregat i el Barcelonès, on es tracta la diversitat religiosa de Catalunya, va emetre un programa sobre la Parròquia de la Mare de Déu del Carme, que forma unitat pastoral amb la parròquia de Sant Joan.

El seu rector, Mn. Joan Mora parla de l’origen històric de la parròquia del Carme i de la seva nova fesomia, marcada  per l’afluència de la migració i per la tasca al Centre de Solidaritat de la Fundació Jericó i l’Illa de Solidaritat creada per donar una atenció a les persones necessitades de la ciutat amb un ‘plat’, un ‘llit’ i ‘acompanyament’. Una parròquia ‘de portes obertes’.

Mossèn Joan explica l’activitat de la parròquia al voltant dels seus tres eixos principals: el culte i l’acompanyament religiós; la formació catequètica a totes les edats, i l’acció caritativa i social. També fa esment de les activitats culturals, sortides i peregrinacions que s’organitzen sistemàticament i donen una empremta especial a la parròquia i ajuden a estendre la seva obra d’evangelització.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn