Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 abril 2015
Categoria/es: General

RES DEL ROSARI AMB RADIO MARIA

Radio Maria ha retransmès el Sant Rosari del quart dissabte de Pasqua des de l’església del Carme.  Un grup de voluntaris de RM ha dirigit el res dels misteris de goig precedits per una bonica contemplació de cada misteri. Després de les lletanies hem resat i cantat la Salve a la Mare de Déu.

L’Associació Radio María està formada per laics i sacerdots per a evangelitzar des de la radio seguint un apostolat marià a través d’un ampli programa que comprèn pregària, catequesi, informació, música religiosa…. “Radio Maria dóna la seva preciosa contribució a l’obra de la nova evangelització. Aquesta contribució construeix una família forta en Déu, educa la societat, especialment a les noves generacions, per a una civilització de l’amor[…] Maria, Estrella de l’Evangelització, camina amb nosaltres…” (sant Joan Pau II, papa, 23.03.1994). Aquesta és “La força de l’esperança”, tal com resa el seu lema, que fa realitat la seva difusió.

Agraïm que Radio Maria ens hagi donat l’oportunitat de compartir amb tanta intensitat el res d’aquesta senzilla i profunda devoció popular mariana a la nostra parròquia. El grup de Lleida de RM porta el nom de la nostra patrona, la Verge Blanca, i té la seva seu a l’església del Pilar. El proper 16 de maig des d’allí Radio Maria retransmetrà el res de les Vespres. Tots hi som convidats.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn