Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 abril 2022
Categoria/es: General

REVISTA DE LA UNITAT PASTORAL EL CARME-SANT JOAN

Ja ha sortit publicat un nou número de la revista anual de “La Nostra Comunitat”. És una bona eina per recordar els principals esdeveniments de les nostres parròquies de l’any 2021: esdeveniments bonics (sagraments rebuts, festes, records…) i esdeveniments tristos (persones que ens han deixat…). Tot és "vida" de la parròquia. La revista ens ajudarà a sentir-nos més parròquia, a conèixer-nos millor i a caminar junts i ben agermanats. També s’hi han reflectit esdeveniments diocesans i eclesials ben significatius, alguns de caràcter formatiu.

Com a novetat, enguany la revista és interactiva i presenta un plus d’informació. Veureu que al final de cada notícia, a més d’una breu explicació i una foto il·lustrativa, hi ha la indicació (+) Ampliar notícia. És un enllaç que, al clicar-lo, ens remet a la plana web de la parròquia, on hi ha més informació i fotografies. Pensem que us agradarà.

L’hem publicat en dos formats: un per a mòbils i una altra per a ordinadors. Les dues versions les pengem tot seguit per a que pugueu escollir la que us resulti més pràctica. Esperem que gaudiu de les notícies de la vostra i nostra vida parroquial de la Unitat Pastoral El Carme-Sant Joan.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn