Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 març 2023
Etiqueta/es: Defunció, Recordança

S’APAGA LA VEU DE MARY BOMETÓN

La popular radiofonista, comunicadora i activista lleidatana Mary Bometón ha mort avui als 76 anys d’edat. Vinculada durant més de quaranta anys a la ràdio, havia estat col·laboradora d’aquest Bisbat en diferents àmbits, especialment en la seva dimensió periodística.

També era molt coneguda per la seva vinculació amb l’Associació Contra el Càncer de Lleida i per la seva lluita feminista, que li va valer el guardó com a Dona Emblemàtica de Lleida al 2013. En el terreny professional, va iniciar-se als 17 anys a Ràdio Popular de Lleida (actualment COPE), on es va convertir en una de les veus més reconegudes i estimades de casa nostra. Posteriorment, va treballar a Antena 3 Ràdio i a Onda Cero.

La Mary havia nascut al carrer del Carme i va estar molt unida a la parròquia del Carme. No va faltar mai a les celebracions especials de la Parròquia i s’hi feia present a través de les seves col·laboracions amb el grup TOAR. Amb el seu decés s’ha apagat la seva veu, però no la seva llum. La recordem amb molta estima per la seva alegria i admirable loquacitat, la seva generosa disponibilitat i el testimoni d’acceptació de la malaltia amb plena confiança en Déu. La Mary posava l’ànima en tot allò que feia. Al cel sigui.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn