Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 octubre 2018
Categoria/es: General

SEGONA PEREGRINACIÓ D?IMMIGRANTS A LOURDES

Aquest estiu, la parròquia del Carme ha organitzat el segon pelegrinatge anual a Lourdes especialment adreçat a immigrants el darrer diumenge de setembre. Van anar-hi acompanyats per Mossèn Joan Ramon, que va presidir la Santa Missa a la basílica de la Immaculada, celebració que va comptar amb molta participació. A continuació es va seguir el viacrucis, la visita a la Gruta i, al vespre, abans de marxar, la processó de Torxes.

Un viatge molt intens i molt esperat, especialment pels immigrants que no van poder participar en la peregrinació de juliol per estar treballant molts d’ells a la fruita. Ara han rebut la benedicció de la Mare de Déu i també han portat l’aigua de Masabielle per a familiars i amics, juntament amb la pau espiritual que es respira al Santuari.

Els tres autocars amb unes 200 persones han fet parada al Pont de Suert per esmorzar i, a la vegada visitar la plaça que la vila va dedicar a Mossèn Joan el passat 24 de juny. Els immigrants recorden amb gran estima al “Padre Juan”. Les peregrinacions d’un dia a Lourdes les va iniciar Mossèn Joan, pensades especialment per a facilitar-los-hi la visita al Santuari.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn