Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 abril 2016
Categoria/es: General

SENTIMENTS CONTRAPOSATS TRIOMFANT L?ESPERANÇA

Dilluns 25 d’abril a la parròquia del Carme vam fer com diu el cant “reunits entorn de la taula” per pregar plegats pel nostre rector Mn. Joan Mora. Hi ha experiències que deixen petjada en les nostres vides, aquesta d’ahir vespre n’és una.

La nau central de la parròquia plena de gom a gom per pregar tot celebrant l’eucaristia, pròpia del dia, però amb un sentiment i desig comú: “Senyor què es faci la teva voluntat, però dóna al nostre mossèn: pau, fortalesa, serenor, coratge i salut. Nosaltres com a comunitat reunida t’ho demanen com queda expressat en la Paraula ‘si algú està malalt, pregueu per ell’, així ho fem infants, joves i adults, d’aquí i d’allà, sense cap diferència de cap tipus”.

Confiança, esperança i agraïment per tot el que estem rebent de Mn. Joan resumirien aquesta tarda de dilluns viscuda comunitàriament. Els sentiments contraposats estaven en tots, però la tristesa va estar vençuda per l’esperança, el Senyor és qui sap allò que ens convé, deixem el nostre destí en les seves mans.

Roser García

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn