Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 gener 2019
Categoria/es: General

SETMANA DE PREGÀRIA PER A LA UNITAT DE LES ESGLÉSIES

El divendres 25, a la Parròquia de Sant Pau de la nostra ciutat, vam cloure la Setmana de Pregària per a la Unitat dels Cristians, amb una Eucaristia, on totes les lectures i pregàries anaven dirigides al Pare de tots, demanant la Unitat. la bonica reflexió del Pare Nacho, els cants, i la pregària del cor, van fer una cerimònia alegre i reflexionada. Els agraïm la seva aportació.

Havíem començat la Setmana Ecumènica, a la Parròquia de Sant Joan, el divendres 18 també amb una Eucaristía on vam proclamar la Paraula i llegir les lectures i pregàries que compartíem amb la resta del món, i aquest any escollides des de l’Església d’Indonesia. La coral de la Parròquia del Carme, ens va acompanyar entonant els cants de germanor. Gràcies per ser-hi.

 

Però, l’acte central, el què preparem i fem la nostra aportació totes les Esglésies Cristianes de Lleida, es va celebrar a la Parròquia ortodoxa romanesa "el Naixement de Sant Joan Baptista" de la nostra ciutat. Les lectures de la Bíblia, junt amb els cants de lloança de cada església, van crear un clima de pregària i comunió que ens va apropar una mica més a la UNITAT a la que el Senyor ens invita. Contents de conèixer la nova seu dels ortodoxos, als que agraïm l’acolliment, un any més vam complir amb el nostre deure de pregària cantant el cant final ajudats pels components del Petit Cor de la Catedral, format per cantors provinents de diferents nacionalitats. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col.laboració en aquesta Setmana Ecumènica i, seguirem pregant per la UNITAT DELS CRISTIANS.

 

 

Francesca Agustí

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn