Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 maig 2014
Categoria/es: General

SIS NENS I NENES HAN REBUT EL BAPTISME

El Baptisme és un dia únic en la vida. Únic, perquè no es pot repetir. I, sobretot, perquè és el dia més important en la vida del cristià. El primer dissabte de maig ha estat el dia més important en la vida de Geovanni i la seva germaneta Ainoa; Àngels i el seu germanet Gerard; Iker, és un amic de les famílies. Abans fou Mariela, la nit de Pasqua. Aquests sis nens i nenes han estat batejats.

Els més grans, Geovanni, Àngels i Mariela, a més de preparar-se per al Baptisme, continuen la seva formació cristiana a la Catequesi per rebre el sagrament de l’Eucaristia.

En el Baptisme han rebut la vida de fills de Déu. Déu és realment el seu Pare. En el Baptisme han estat incorporats a Jesús, són membres de l’Església i Maria, la mare de Jesús, és també la seva Mare.

Ha estat una celebració molt viscuda pels nens i els seus pares, padrins, familiars i amics. Aquest dia, tres de maig, ha estat gravat en el ciri del seu baptisme i sempre el tindran present. Els pares i padrins els ho recordaran i els ajudaran a viure com a cristians.

Enhorabona a tots!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn