Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 desembre 2012
Categoria/es: General

SOPAR SOLIDARI “NIT DE NADAL” AL CARME

Cada any, quan arriba Nadal, sentim tots una nostàlgia familiar. Els voluntaris de Jericó han pensat que tots els qui viuen sense sostre i sense llar dels límits de la nostra parròquia, aquesta nit necessitaven una taula de germanor i una família per compartir. Així es va preparar amb molta il•lusió una trobada extraordinària del Menjador solidari.

Amb clients que normalment s’asseuen a taula del menjador solidari i amb uns altres convidats per aquesta ocasió, més alguns dels voluntaris. S’inicià el sopar amb expressions d’alegria i satisfacció. Una benedicció amb la melodia de “la Violetera”, canalons, pollastres farcits, vi, torrons, fruita i cava. Un brindis pel Jesús nat que ens havia convocat i un altre per la germanor i la prosperitat. I no hi faltà la sobretaula. Alú, amb els seus ritmes contagiosos, i la Lina, amb melodies mexicanes, animaren el temps que ens restava fins al Missa del Gall.

Un agraïment a tots. Als comensals, als voluntaris, al Restaurant Piñana, als que ens han fet arribar aliments i també a TV3 que volgué fer-se present per fer-ne ressò pels mitjans de comunicació social.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn