Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 juliol 2016
Categoria/es: General

SORTEIG DE LABORS PER JERICÓ

 

Les senyores del Rober litúrgic del Carme han treballat unes labors com a donatiu per a la Fundació Jericó amb ocasió de les Festes del Carme. Per aquest motiu la parròquia ha organitzat una rifa amb una venda de tires a 1€ a benefici d’aquesta causa solidària. El sorteig es farà el dia de la Festa de la Mare de Déu del Carme, després de la Missa solemne, al Local parroquial, durant el pica-pica amenitzat amb actuacions musicals que tindrà lloc com a cloenda de la festivitat.

El taller litúrgic del Carme és tota una institució a la parròquia. Pepita Alandí, Pepita Tomás, Antonia Martín, Dolors Razquin, Montserrat Melcior, Jovita Reverter, Encarna Heredia, i Angeles tenen cura de l’elaboració i arranjament de l’aixovar litúrgic de la parròquia. Formen un gran equip que fa la seva valuosa tasca amb molta senzillesa i perseverança.

El seu lloc de treball és una sala molt acollidora on es troben els dimecres per la tarda per posar ‘fil a l’agulla’. Allí ens han mostrat les labors que han preparat darrerament per oferir-les a benefici de Jericó. Hi ha tot un assortiment on, a més de la seva bona mà, es descobreix la seva creativitat.

En nom de la parròquia les felicitem a totes, una a una, per la seva dedicació i bon fer. I molt especialment felicitem a la més veterana del grup, la Pepita Tomás, que el passat 22 de juny ha fet 92 anys. Gràcies a Déu i a la seva bona voluntat, l’edat no li suposa cap impediment per a conrear l’art del cosir i el brodar.

Enhorabona i per molts anys, Pepita!!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn