Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 agost 2018
Categoria/es: General

SORTEIG PRO JERICÓ

 Amb ocasió de les festes de la Mare de Déu del Carme s’ha fet un sorteig en favors de Jericó dos lots de labors treballades per les senyores del Rober litúrgic, una nina gentilesa de la veneçolana Dulce, i una pintura a l’aquarel·la emmarcada amb marc de roure donada per l’artista Neus Canela, col·laboradora de la parròquia de Sant Joan.

Després de la Missa solemne del dia del Carme s’ha efectuat el sorteig al local parroquial. L’ha conduit Cosme García, acompanyat pel nostre rector Mossèn Joan Ramon Ezquerra. La jove Ana Carlota ha estat encarregada de ser “la mà innocent”. El números premiats han estat els següents:

  • 1r lot de labors: núm. 2334. Ha estat agraciada la senyora Anna Maria Egea
  • 2n lot de labors: núm. 3185. Ha estat agraciada la senyora Cecilia Saavedra.
  • Nina: núm. 2288
  • Quadre: núm. 0754

Amb la venda dels números del sorteig, la parròquia del Carme ha recollit 1.000 euros destinats a la Fundació Jericó. A més, les senyores del rober han proporcionat l’oportunitat de fer donatius per la mateixa causa a canvi d’adquirir altres peces molt vistoses que havien elaborat.

Agraïm tota la col•laboració en aquest gest generós de tantes persones que han venut i han comprat les tires d’aquesta rifa benèfica per la Fundació Jericó que acaba de celebrar el seu quart aniversari. Donem l’enhorabona a les persones premiades i a tots els que han participat en l’organització del sorteig, tant en la compra o venda de tires com en la donació dels seus treballs. El seu gest generós és sens dubte el millor premi. Moltes gràcies!!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn