Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 juny 2013
Categoria/es: General

TARDA DE MÀGIA A LA CATEQUESI

Després de celebrar les Primeres Comunions i el Corpus Christi, a la Catequesi del Carme hem celebrat un final de curs molt especial i “màgic”. Mai més ben dit. Els nens i nenes de catequesi, amb el mossèn i les catequistes, i alguns pares, hem gaudit d’una sessió de màgia que ens ha brindat el P. Varghese ocd. Aquest pare carmelita és originari de l’Índia i des de fa uns anys està al Santuari de Santa Teresa de l’Infant Jesús, de Lleida. Ha vingut acompanyat del P. Jesús Sans ocd, de la mateixa comunitat i rector in solidum del santuari.

Tot revestit amb una elegant indumentària de màgic, el P. Varghese ha mostrat una gran habilitat en tota mena de trucs i domini escènic. A més d’observadors, els nens i nenes han participat directament en l’espectacle de gran qualitat. Tots hem gaudit molt en aquesta tarda en la que també hem compartit berenar.

La catequesi continuarà, però el P. Varghese te previst retornar en breu al seu país. Nosaltres recordarem la seva disponibilitat, el seu bon fer, i l’alegria que ha deixat als cors dels nostres nens. Gràcies!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn