Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 octubre 2010
Categoria/es: General

TARDA JOVE AL “CENTRE BEAT FRANCESC CASTELLÓ”

Una tarda alegre per a "celebrar la vida". Així resava la invitació a la festa d’inauguració del "Centre Beat Francesc Castelló", un espai per a joves ubicat en el local parroquial de l’església de Sant Pere, que ha estat rehabilitat recentment.

A les 17:30 h. va començar un festival amb música, ball, humor, rifa… organitzat pel grup de joves de la parròquia del Carme, amb la col·laboració de les Delegacions diocesanes de Pastoral de joves i d’atenció Pastoral als immigrants, el grup de confirmació i les parròquies del Carme, Sant Joan i Sant Pere.

La recaptació recollida de les entrades i les butlletes de rifa venudes es va destinar a sufragar les activitats solidàries i pastorals del grup de joves de la parròquia del Carme.

Va ser una tarda memorable apta per a tots els públics. Una experiència molt alegre i gratificant que va tenir un bon ressò i que fa preveure noves trobades joves en aquest espai acollidor i cèntric de la nostra ciutat. I, molt especialment, un espai amb la immillorable referència testimonial del nostre jove beat màrtir, Francesc Castelló i Aleu.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn