Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 abril 2019
Categoria/es: General

TEATRE DE LA PASSIÓ DE JESÚS AL CARME

Divendres Sant la parròquia del Carme, de Lleida, ha estat l’escenari de representació de la Passió, Mort i Resurrecció del Senyor, presentada per l’Agrupació Teatral TOAR per vint-i-unè any consecutiu. Abans d’iniciar-se els actors i actrius han resat el Parenostre sota el guiatge de Mn. Joan Ramon Ezquerra, a la vegada que els animava a viure intensament el seu personatge.

Des de la porta principal, Jesús ha entrat al temple-Jerusalem enmig del poble que agitava rams de palma, d’olivera i de llorer, i l’aclamava: “Hossanna”. Els espectadors, que omplien l’església de gom a gom. Entre els presents, la regidora Núria Gispert. Tots han assistit a gairebé dues hores d’escenificació impecablement coordinada per Jordi Nicuesa i Jordi Vivas, actual director del TOAR. Amb un elenc de més de trenta actors, la posada en escena ha comptat amb un nombrós equip de col·laboradors que han tingut cura del vestuari, escenografia, música, so, il·luminació, fotografia i la col·laboració especial dels Armats dels Dolors. També el grup de joves i nens de la parròquia del Carme han donat vida al poble i el cor d’àngels del moment final de la Resurrecció.

Jordi Vivas ha excel·lit en el repte renovat anualment d’encarnar Jesús de Natzaret fent que el veritable protagonista de la Passió hagi brillat amb llum pròpia. L’emoció es reflectia en el seu rostre mentre rebia el reconeixement del públic tributant-li una gran i merescuda ovació final. Mossèn Joan Ramon ha agraït “les escenes per a contemplar amb la ment, els ulls i el cor”.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn