Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 octubre 2017
Categoria/es: General

TIERRA DE MARIA

Amb la projecció de la pel·lícula Tierra de Maria hem iniciat a la parròquia del Carme un Cinefòrum dedicat a visualitzar i comentar pel·lícules d’interès evangelitzador i espiritual. El director i protagonista d’aquesta pel·lícula dedicada “A los que buscan”, José Manuel Cotelo, es contractat per una organització que vol investigar si Jesús segueix viu de debò, ja que milions de persones asseguren parlar amb ell a diari. L’agent Cotelo assumeix el repte encarnant la figura de “l’Advocat del Diable” investigant el testimoni d’una desena de persones que han viscut una experiència sobrenatural amb la Verge Maria, majorment vinculats a Medjugorje. El propi Cotelo visita la petita població “entre muntanyes” de Bòsnia-Herzegovina i experimenta un procés de conversió interior.

En la presentació de la pel·lícula, Isabel Clavera ha parlat de les aparicions de la Mare de Déu a Medjugorje, des del 24 de juny de 1981, i les cinc pedres que proporciona per a recórrer el camí de santedat: l’oració, el dejuni, la confessió, l’Eucaristia i la Paraula de Déu. La Germana Griselda Morales, religiosa de la Sagrada Família d’origen mexicà, s’ha referit a l’estimació que senten els seus paisans per la Mare de Déu de Guadalupe: “Los mexicanos son guadalupanos antes que cristianos”.

Entre l’ampli grup de persones que hem seguit amb interès i emoció la projecció, s’han compartit altres testimonis del moviment de peregrinació i de transformació que suscita la Reina de la Pau. Era el dia de la Mare de Déu del Roser i mossèn Joan ha recordat que a través del sant Rosari els cristians arribem a l’oració del cor: “El rosari es converteix en una espècie de fil d’or que enllaça els instants d’una vida i els unifica en una mirada posada en Jesucrist i la seva Mare” (Jean Lafrance, El Rosari).

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn