Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 abril 2014
Categoria/es: General

TOAR ESCENIFICA LA PASSIÓ A L’ESGLÉSIA DEL CARME

El grup TOAR ha recreat per 17ena vegada el drama de la Passió de Lleida a l’església del Carme. Espectacular! La conjugació del bon treball d’interpretació amb el vestuari, llums, decorats, música i efectes especials no pot resultar més harmoniós. Any rere any amb novetats que fan que la representació anual esdevingui sempre original i única. L’església del Carme esdevé el marc exclusiu on desapareixen els límits de l’espai escènic del presbiteri i el públic participa directament en el drama de la Passió del Senyor.

L’àmplia i bella participació d’actors i actrius, amb la col•laboració especial dels Armats dels Dolors, el grup de joves i nens de la parròquia, les senyores del rober litúrgic, els cuiners del menjador solidari… fan que la Passió estigui plenament integrada en la vida de la parròquia del Carme i esdevingui una expressió de la nostra identitat cristiana. Així ho ha ressaltat Mossèn Joan Mora a l’adreçar unes paraules al grup d’actors, en l’oració que sempre precedeix la representació de l’obra. “Teniu un gran paper a realitzar perquè la recreació dels sentiments de cada personatge que figura en la Passió sigui també una catequesi evangelitzadora.”

Aquest objectiu s’ha assolit plenament i després de les escenes de dolor amb la Passió i Mort de Jesucrist, l’escenificació ha culminat amb l’apoteosi de la Resurrecció coronada amb un cor d’àngels.
Enhorabona a Enric Castells, a Jordi Vivas – Jesús i a tots els actors que han encarnat fidelment els personatges, i gràcies per atansar-nos el Divendres Sant al Misteri central de la nostra vida cristiana.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn