Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 desembre 2018
Categoria/es: General

TOAR PRESENTA BORREGO I CARQUINYOLI AL CARME

 I CELEBRA L’ANIVERSARI DE MOSSÈN JOAN RAMON EZQUERRA

Un any més l’Agrupació Teatral TOAR ha estat fidel a la tradició teatral nadalenca de “Els Pastorets”, escenificant la versió de Lluis Millà que narra les aventures dels pastors catalans ‘Borrego i Carquinyoli’ interpretats per Cosme Garcia i Agustí Guasch, enguany celebrant els seus quaranta-cinc anys com a parella còmica damunt dels escenaris.

La representació ha tingut lloc al recentment inaugurat Espai Mossèn Joan (Local parroquial del Carme), on es van estrenar per primera vegada l’any 1947, amb un gran èxit de participació i de bona sintonia amb el públic. Mossèn Jaume, que hi ha assistit per primera vegada, ha gaudit de l’entranyable obra que també ha recordat a Mossèn Joan i ha felicitat els actors i col·laboradors que l’han fet possible. Enguany ha coincidit amb el dia de l’aniversari de Mossèn Joan Ramon, motiu pel qual ha finalitzat amb una felicitació ben cordial i afectuosa al rector que va fer possible la recuperació de l’activitat teatral a la parròquia amb les obres d’arranjament del Local parroquial.

El Grup Sardanista Montserrat i els Diables de Lleida són alguns dels col·lectius que han col·laborat juntament amb els actors i l’equip tècnic del TOAR a fer possible l’admirable posada en escena. També hi han participat nens i nenes del grup de la catequesi parroquial, recreant uns simpàtics dimoniets i unes noietes com a àngels.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Una segona representació consecutiva ha comptat amb el marc espectacular de la Sala 1 de l’Auditori Enric Granados.

 

 

  

 

 

 

 

TOAR ha fet, també, una tercera representació, més senzilla però molt simpàtica, a la Fundació ADESMA, als franciscans.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn