Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 desembre 2019
Categoria/es: General

TOAR PRESENTA ELS PASTORETS AL CARME

CELEBRA L’ANIVERSARI DE MOSSÈN JOAN RAMON EZQUERRA I DE COSME GARCIA 45 ANYS A L’ESCENA

Fidel a la tradició teatral nadalenca l’Agrupació Teatral TOAR ha presentat els “Els Pastorets” en la versió de Lluis Millà que narra les aventures dels pastors catalans ‘Borrego i Carquinyoli’ interpretats per Cosme Garcia i Agustí Guasch. La representació ha tingut lloc a l’Espai Mossèn Joan (Local parroquial del Carme) amb un gran èxit de participació i de bona sintonia amb el públic. Hi ha assistit els regidors Anna Campos i Juan Luis Osorio.

El Grup Sardanista Montserrat i els Diables de Lleida són alguns dels col·lectius que han col·laborat juntament amb els actors i l’equip tècnic del TOAR a fer possible l’admirable posada en escena. També hi han participat un bon grup de nens i nenes del grup de la catequesi parroquial, recreant uns simpàtics i entremaliats dimoniets.

Enguany ha coincidit amb el dia de l’aniversari de Mossèn Joan Ramon, motiu pel qual acabada la funció tots els actors s’han unit per felicitar ben cordial i afectuosament al rector que va fer possible la recuperació de l’activitat teatral a la parròquia amb les obres d’arranjament del Local parroquial. Després d’apagar les veles del pastís amb que l’havien obsequiat, el Mossèn ha verbalitzat el desig que havia formulat: “Que per molts anys el TOAR puguin representar els Pastorets, una obra que tant atansa tant a la gent el Misteri del Nadal”, paraules a les que també s’hi ha sumat Mossèn Jaume.

Com a president del TOAR, Jordi Vivas també ha lliurat una distinció a Cosme García pels seus 45 anys representant “Els Pastorets”.

Una segona representació de l’obra s’ha fet amb èxit el diumenge següent a la Sala 1 de l’Auditori Enric Granados.

  

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn