Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 desembre 2023
Etiqueta/es: Pastorets, TOAR

TOAR REPRESENTA ELS PASTORETS AL CARME

La tradicional representació del Pastorets de Lluis Millet ha tornat a la parròquia del Carme de la mà de l’Agrupació Teatral TOAR, amb el protagonisme de la parella còmica del Borrego i Carquinyoli magistralment encarnada per Cosme García i Agustí Guasch. Com en les darreres edicions post pandèmia, l’espai escènic escollit ha estat l’església que permet un major aforament.

El nodrit planter d’actors, actrius i figurants dirigit per Jordi Vivas ha recreat amb gran professionalitat el Naixement de Jesús, atansant-lo amb clau d’humor a la societat lleidatana amb diàlegs i acudits humorístics inspirats en atansant-lo amb clau d’humor a la societat lleidatana amb diàlegs referits a fets i circumstàncies actuals. Una simpàtica cantarella ha estat dedicada a la tinent d’alcalde Begoña Iglesias, que ha actuat com a pastoreta. La classe política també s’hi ha fet present entre el nombrós públic assistent, amb l’alcalde Fèlix Larrosa i les regidores Jordina Freixanet, Violant Cervera, Marta Tristany i Ana Maria Florista. També el nostre rector Mossèn Xavier Navarro ha acollit i gaudit per primera vegada d’aquesta obra entranyable tan estretament vinculada a la parròquia del Carme.

Entre els nombrosos extres que han contribuït a donar lluïssor a algunes escenes cal destacar la participació dels infants de la Catequesi parroquial recreant els dimoniets de l’infern.

Cal destacar la gran convivència i treball il·lusionat per part de tot l’equip que ha comptat també amb el suport tècnic d’Odèon Lleida Llum i so per mantenir viva aquesta simpàtica i entranyable representació nadalenca que s’ha pogut seguir en directe gràcies a la retransmissió a través del facebook de la Federació de Cases i Centres regionals.

Amb gran satisfacció, l’Agrupació TOAR ha donat a conèixer el naixement d’un grup d’actors joves que faran el relleu als més veterans, alguns dels quals ja porten cinquanta anys en escena. Una novetat engrescadora que mostra la vitalitat d’aquesta companyia de teatre capaç d’impulsar el relleu generacional progressiu. Enhorabona i gràcies!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn