Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

14 febrer 2021
Categoria/es: General

TRES ANYS SENSE MOSSÈN JOAN

En el tercer aniversari de la mort de Mossèn Joan, la parròquia del Carme l’ha recordat amb una missa en sufragi per la seva ànima, que ha estat oficiada per Mn. Jaume. Un dia en què providencialment se celebra la festa de la Mare de Déu de Lourdes que ens recorda l’amor que Mossèn Joan professava a la Mare de Déu. La imatge de la Mare de Déu de Tragó al presbiteri amb la foto de Mossèn Joan als seus peus també en donava fe.

“Agraïm Déu que ens hagi donat Maria per mare, que ens ofereix refugi i consol. Mossèn Joan, a quanta gent va fer arribar el somriure de Maria i va ser refugi per amb molts. Sempre sabia aixecar els ànims. La seva dedicació era infinita. Només li posava fre la naturalesa, la migranya, la malaltia. Ell va fer seu el lema «el amor ha estat la professió de la meva vida”, ha dit Mn. Jaume tot donant gràcies a Déu per tenir-lo com exemple de vida i desitjant que “la Mare de Déu de Lourdes tingui a Mossèn Joan molt a la vora i que ell intercedeixi per nosaltres.”

El diumenge següent per la tarda s’ha organitzat una visita a la seva tomba per pregar per ell i demanar-li la seva intercessió. Gamon ha posat un autocar per a facilitar el trasllat fins al Cementiri on s’han aplegat un bon grup de familiars i feligresos que han ofrenat flors i han pregat per ell. També hi ha hagut parlaments com el de Yanira, recordant l’entrega absoluta de Mossèn Joan als més desvalguts i ha cantat el seu cant favorit dedicat a la seva mare.

L’eucaristia del vespre Mn. Jaume també ha recordat com Mossèn Joan des de petit sentia com a propi el dolor dels altres: “Els immigrants, els responsables i voluntaris de Jericó ho saben bé. Demanem al Senyor que tinguem un cor com el seu. En la caritat no ens excedirem mai en l’amor al proïsme.”

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn