Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 novembre 2014
Categoria/es: General

TROBADA ARXIPRESTAL D’ADVENT

Els nens de catequesi de les parròquies de l’arxiprestat Seu Vella han compartit el matí del primer diumenge d’Advent a l’Acadèmia Mariana amb els seus pares i catequistes. La projecció de la pel•lícula “En busca del medallón perdido” ha centrat l’interès de petits i grans. L’entretinguda pel•lícula d’aventures està fonamentada en les virtuts que ha de tenir un rei veritable i la importància de l’amistat, la bondat i la grandesa de cor.

Mn. Lluis Sallan, l’arxiprest, ha fet una lectura cristiana del film i ha descobert en els protagonistes la caracterització dels personatges de l’Advent. També n’ha subratllat les idees clau als ulls de la fe: el grup es fa fort gràcies a la suma de les qualitats particulars de cadascú; l’amor autèntic el mostra en el servei; i Déu ens estima tal com som i el seu amor ens fa únics i especials. Aquest és el missatge de la seva vinguda al nostre cor, d’on brolla l’estimació portadora de la força de la salvació.

A la Missa celebrada a continuació a l’Oratori de la Verge Blanca de l’Acadèmia els nens han ofrenat la corona d’Advent que ha d’ajudar-nos a estar vigilants en aquest temps d’espera del Nadal per preparar el nostre cor a acollir el Fill de Déu que ve a salvar-nos.

Aquesta trobada ja és tradicional en les nostres parròquies i sempre és una ocasió per fer el camí de l’Advent més units i viure amb més intensitat les festes de Nadal.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn