Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

8 desembre 2011
Categoria/es: General

TROBADA ARXIPRESTAL DE CATEQUESI A SANTA MARIA MAGDALENA

Amb l’arribada del temps d’Advent i parròquies de l’Arxiprestat Seu Vella cada any promouen una trobada d’infants de catequesi. És una ocasió per a preparar el Nadal de forma conjunta, sentint-se membres de la gran família de l’Església.

Santa Maria Magdalena ha estat la parròquia amfitriona d’enguany. Allí els nens que es preparen per a fer la amb els seus pares i catequistes han participat en la celebració d’una Missa el dia de la Solemnitat de la Immaculada, a les 11 del matí. La celebració ha estat presidida per Mn. Josep Moré, rector de la parròquia, que ha oficiat una celebració en la que els nens i nenes han tingut un gran protagonisme. L’homilia ha estat una escenificació molt entenedora del que significa el pecat original com el Baptisme ens neteja d’aquesta taca, igualant-nos a Maria, la Immaculada Concepció.

La participació de les parròquies de l’arxiprestat –Santa Maria Magdalena, El Pilar, Sant Martí, Sant Llorenç, Sant Andreu, Unitat Pastoral de Cappont i la Mare de Déu del Carme- s’ha fet més evident en les lectures de la Paraula de Déu, les pregàries i les ofrenes. Tots els nens han pujat a l’altar per resar el Parenostre amb les mans enllaçades.

Cal destacar l’interès que han posat el mossèn i les catequistes de la parròquia de Santa Maria Magdalena en preparar molt acuradament la celebració, i el bon comportament que han tingut el bon grup de nens i nenes que hi han participat.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn