Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

10 abril 2016
Categoria/es: General

TROBADA CATEQUÈTICA DE L?ARXIPRESTAT SEU VELLA

El tercer diumenge de Pasqua ha tingut lloc la trobada catequètica de les parròquies de l’arxiprestat Seu Vella a l’Acadèmia Mariana. Allí s’han donat cita els nens i nenes que es preparen per a rebre la primera Comunió, amb els seus pares i catequistes, i Mossèn Lluis Sallán, l’arxipreste. Altres nens i joves també hi han volgut participar.

Seguint el format ja habitual de les edicions anteriors, la primera part ha estat dedicada a projectar i comentar la pel·lícula “Little Boy”, de Alejandro Monteverde, molt adient al tema de la trobada que girava al voltant de la Misericòrdia. Mossèn Sallán ha presentat el film de manera molt entenedora, ajudant a copsar l’esperançador missatge que transmet. Un nen de vuit anys, Pepper, conegut amb el malnom de Little Boy per la seva complexió menuda, i sotmès a bullying per part dels seus companys, lluita amb totes les seves forces per a aconseguir que acabi la guerra i el seu pare retorni del front on està lluitant. El seu amor pel pare i l’ajuda de Déu, que li arriba quan ell practica les obres de misericòrdia, posen en relleu que l’amor és més fort que la mort.

És aquest és missatge pasqual de la resurrecció de Jesús, el seu pas de la mort a la vida, que Mossèn Sallán ha extret per portar-lo a la celebració de la Santa Missa. Durant l’ofertori els nens i nenes han presentat les obres de misericòrdia treballades a la catequesi. I s’han endut a les seves cases l’exemple del petit-gran heroi del film que els diu: “Tu també ho pots fer”.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn