Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 abril 2021
Categoria/es: General

TROBADA DE MINISTRES EXTRAORDINARIS DE LA COMUNIÓ A LA CATEDRAL

La Catedral de Lleida ha acollit el dissabte 24 d’abril una trobada de ministres extraordinaris de la Comunió. Un centenar de persones va participar en aquesta trobada de formació.

El Bisbe de Lleida, Salvador Giménez, va obrir la sessió amb un agraïment per les persones que fan aquest servei. A continuació, mossèn Gerard Soler, degà de la Catedral de Lleida, va impartir una conferència sobre el sentit de l’Eucaristia. Després de la celebració de l’Eucaristia, el vicari general de la diòcesi, mossèn Lluis Sallán, va reflexionar sobre la figura del ministre extraordinari de la Comunió.

Després d’escoltar les indicacions de mossèn Sallán els ministres extraordinaris de la Comunió van rebre el certificat que els autoritza a realitzar aquest servei durant tres anys. Tots els ministres extraordinaris estaven acompanyats del rector o responsable de l’entitat que els encarregava aquesta tasca. Mossèn Jaume Pons i mossèn Joan Ramon Ezquerra ho han fet per la Unitat Pastoral del Carme i Sant Joan.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn