Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 abril 2016
Categoria/es: General

TROBADA DEL GRUP TOAR AL CARME

L’agrupació escènica del TOAR s’ha reunit al Local parroquial del Carme en un acte d’homenatge a Enric Castells i Joan Justribó, i el lliurament d’un obsequi a les vídues, una fotografia feta al finalitzar la representació dels Pastorets de l’Auditori, aquest Nadal.

Joan Bellostes, com a representat de teatre de l’Agrupació escènica, ha lliurat la fotografia  a la Teresina. Jordi Vivas, el seu director, ho ha fet a l’Antonieta. “Et durem sempre al nostre cor” és la sentida inscripció que al peu de les fotos d’en Joan Justribó i l’Enric Castells, respectivament.

A l’emoció d’aquest homenatge TOAR hi ha volgut sumar una felicitació i agraïment per a  Mossèn Joan Mora, rector de la parròquia del Carme, que enguany celebra les Noces d’Or sacerdotals. Al no poder-s’hi fer present, per trobar-se a Aitona a la Residència de les Germanetes de Santa Teresa Jornet uns dies abans de la delicada operació que li han de fer, en el seu nom hi ha assistit Mossèn Joan Ramon Ezquerra. Cosme García, presentador de l’acte, ha recordat que va ser Mn. Joan Ramon en la seva etapa com a rector del Carme qui va obrir les portes de la parròquia al TOAR.

Mossèn Joan Ramon ha recordat l’Enric Castells, que no perdonava el res del Parenostre abans de cada representació. I com en Joan Justribó, que era tan bo i feia tan bé de dolent. També ha llegit un sentit escrit de Mn. Joan adreçat als allí presents:

Us trameto la meva total solidaritat amb el que esteu fent,, heu fet i fareu sempre. Sense aquests amics i d’altres ara ja difunts, però presents en tots nosaltres, no s’entendria la nostra història del Carme i de les seves activitats.

Us agraeixo tot el que feu, us recordo, us estimo i sóc amb vosaltres. Una abraçada per a tots i a totes. I no dubteu que a part de la meva estimació i el meu agraïment tindré sempre la meva pregària per a tots i cadascú de vosaltres. Pregueu també per mi.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn