Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 desembre 2011
Categoria/es: General

UN BON NADAL

La celebració del Nadal és sempre entranyable en les nostres comunitats que vivim el naixement de Jesús amb la joia de compartir la Bona Nova de la Salvació. En un ambient molt familiar la celebració de la Nit Bona va iniciar-se amb l’arribada de la flama de Betlem, que el dia anterior havien encès el grup de joves del Carme a la parròquia de Sant Andreu en la tradicional missa nadalenca de joves diocesans.

La reflexió de Mn. Joan en l’homilia va girar entorn al gran Misteri: “Déu s’ha fet sentir en Jesús, Déu s’ha fet proper en Jesús”. “Com pot néixer Jesús avui en la meva vida?” Aquesta és la pregunta que ens convidà a respondre generosament, obrint de bat a bat el nostre cor. Nosaltres som homes i dones d’esperança i acollir l’Emmanuel “Déu-entre-nosaltres” suposa que el seu naixement l’hem de fer realitat en la nostra vida, amb l’amor, el perdó i la solidaritat.

La Missa de les 12:30 del dia de Nadal vam celebrar-la conjuntament amb la comunitat romanesa catòlica. La seva Coral va solemnitzar la Missa admirablement, i va oferir un magnífic concert de Nadales tradicionals del seu país en acabar la celebració.

En el moment de l’ofertori un grup de nens de Catequesi van escenificar l’ofrena de dons dels pastors al Nen Jesús per significar de forma senzilla el Misteri del Nadal: Déu es fa nadó i es deixa trobar perquè el puguem seguir.

Un cop finalitzada la Missa, la comunitat romanesa ortodoxa va felicitar el Nadal a la Rambla, amb un magnífic concert de Nadales romaneses interpretades pel Cor de la seva Església.

Tots junts en bona harmonia ens hem desitjat i hem compartit UN BON NADAL!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn