Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 desembre 2018
Categoria/es: General

UN RECORD AGRAÏT A MARIONES CAPDEVILA

El passat 14 de desembre Maria Eugènia Capdevila va lliurar la seva ànima a Déu d’una manera inesperada. La seva vida lliurada a la família i a l’Església es va palesar a la Missa exequial celebrada al Santuari de Sant Antoni de Pàdua amb una nombrosíssima presència de familiars, amics i coneguts acompanyant les despulles mortals de la Priora de la Congregació dels Dolors.

Mariones Capdevila va ser catequista de la parròquia del Carme durant uns vuit anys. A més de la seva dedicació a la formació cristiana de molts nens i nenes que es preparaven per a la Primera Comunió, també es va implicar en altres activitats parroquials. Són de destacar els cursets de cuina de Nadal i Pasqua, on ensenyava a preparar plats típics nadalencs, mones i tècniques per a cuinar altres aliments. Les seves receptes encara es conserven.

Una vegada cuinats, els plats preparats se sortejaven, fent que aquesta activitat formativa generés recursos econòmics per a les colònies parroquials. Colònies per a les quals Mariones també preparava un menú equilibrat i econòmic per a cada dia.

A la parròquia del Carme recordem amb agraïment tota la seva dedicació.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn