Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 maig 2019
Categoria/es: General

UNCIÓ DELS MALALTS A LA UNITAT PASTORAL

Amb ocasió de Pasqua del Malalt s’ha fet la celebració comunitària de la Unció dels malalts a les parròquies de la nostra Unitat Pastoral. Divuit persones a la parròquia del Carme i vuit a la de Sant Joan han rebut aquest sagrament que reconforta i dóna força per acceptar les dificultats sobrevingudes per la malaltia o la vellesa preparant-lo per a l’encontre amb Déu amb l’assistència de l’Esperit Sant. Mossèn Joan Ramon i Mossèn Ramon també s’han administrat mútuament la Santa Unció.

«Por esta santa unción y por su bondadosa misericordia, te ayude el Señor con la gracia del Espíritu Santo. Para que, libre de tus pecados, te conceda la salvación y te conforte en tu enfermedad. Amén.» cf. Codex Iuris Canonici, can. 847, 1.

L’acte ha estat una bona ocasió de creure en la importància del sagrament i de donar-ne testimoni davant de la comunitat de feligresos que participaven en la Missa. «Amb la sagrada unció i l’oració dels preveres, tota l’Església encomana els malalts al Senyor perquè els guareixi i els salvi, i els anima a unir-se lliurement a la passió i mort de Crist contribuint així al bé del Poble de Déu.» (LG 11).

Altres persones malaltes o impedides també han rebut la Santa Unció al seu domicili. Qui estigui en aquesta situació pot demanar l’assistència al Mossèn trucant al telèfon de la parròquia 973 237162.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn