Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

1 gener 2019
Categoria/es: General

VEREDICTE DEL CONCURS DE PESSEBRES

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet públic el veredicte del LXXXIV Concurs de Pessebres del Grup Esglésies, on s’han presentat dotze pessebres. El Jurat ha atorgat una Distinció Especial al Pessebre Monumental de la parròquia de Sant Pau de la Mariola, que des de fa 25 anys construeix el Mestre Pessebrista Virgilio del Olmo, i que amb més de 300 figures –una trentena mòbils- és considerat com el més gran de la ciutat de Lleida.

El Primer Premi s’ha atorgat al magnífic i també renovat diorama del santuari de Sant Antoni de Pàdua dels Franciscans “frarets”, construït pels mestres pessebristes Antonio Gil, Josep Figueras i Montserrat Luna. El Segon Premi, ha estat atorgat al pessebre de la parròquia de la Sagrada Família de Cappont, construït pel Mestre Pessebrista Albert Bertrán i el Tercer Premi ha estat concedit a l’artístic diorama multidimensional de la parròquia de Sant Antoni Mª Claret dels claretians de Balàfia, original del claretià P. Josep Vilarrubias. 

També s’ha fet públic el veredicte del jurat del XLIV Concurs Infantil i Juvenil de Pessebres.  Els nens Joan Pla Orgaz i Iker Zabayos León, de la parròquia Mare de Déu del Carme, han obtingut el Primer Premi de les categories del Grup A (Cicle Inicial de Primària) i Grup B (Cicle Mitjà), respectivament. Tots els pessebres que han concorregut a aquest Concurs, han quedaran exposats en la Biblioteca Pública de Lleida  fins el 7 de gener.

L’acte de lliurament de premis i cloenda del Cicle de Nadal, tindrà lloc el diumenge 13 de gener de 2019, a les 11’30 h. a l’Auditori Enric Granados.  

Enhorabona a tots!

  •  

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn