Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 juny 2016
Categoria/es: General

VETLLA DE SANT JOAN AL CARME

Els feligresos de les parròquies de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme ens hem apleguem al voltant de l’altar en la Vetlla de Sant Joan Baptista, per celebrar una eucaristia d’acció de gràcies per aquest curs d’activitats pastorals que avui s’acaba. Ha estat presidida per mossèn Joan Ramon Ezquerra, concelebrant amb Mn. Joan Mora, fra Francesc Vilà i mossèn Adrià Burca, amb l’assistència de mossèn Antonio Ruiz i fra Genis Sánchez, diaques.

Mossèn Joan Ramon ha explicat el sentit de la festa del Naixement de sant Joan Baptista, ple de la gràcia de Déu des del si de la mare, i enaltit per Jesús com l’home més gran nascut de dona, i com l’Església venera extraordinàriament aquest sant auster, humil i gran amant de la veritat. Amb referència a les activitats pastorals, Mn. Joan Ramon ha dit: “Igual que Joan el Baptista portava la gent a Jesús, també els feligresos i, duna manera especial els agents de pastoral, hem d’apropar tothom a l’Eucaristia, que és Jesús, la font i el cimal de la vida cristiana.”

El curs que ara s’acaba també ha estat marcat per la fràgil salut de Mossèn Joan i la unió de tots per pregar per la seva curació. Avui és un dia per donar gràcies a Déu per tenir-lo novament entre nosaltres, i per continuar pregant per al seu total restabliment. També la celebració del sant dels nostres mossens ha estat és un motiu de goig per a tots nosaltres, per a felicitar-los de cor i pregar per ells a Déu tot agraint el seu testimoni de bondat i generositat al servei de l’Església i dels desvalguts.

Acabada la taula de l’Eucaristia, hem compartit un bon sopar preparat pels voluntaris de Jericó al Local parroquial. Allí també s’hi han fet presents mossèn Jaume Pedrós i fra Joaquim Recasens. Les felicitacions entranyables han anat acompanyades d’obsequis, cants i parlaments dedicats especialment a “l’àngel dels immigrants”. Tot per expressar l’alegria de poder celebrar un any més tots plegats aquesta festa tan estimada.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn