Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 febrer 2015
Categoria/es: General

VIACRUCIS A BALAGUER

La tarda del diumenge 22 de febrer, feligresos i preveres dels arxiprestats “Seu Vella” i “Perifèria” de Lleida ciutat, s’han desplaçat a Balaguer per participar en el Viacrucis que, com ja és costum, se celebra el primer diumenge de Quaresma.

Unes 200 persones han recorregut les estacions del Viacrucis que van des de la carretera fins al santuari del Sant Crist de Balaguer, meditant el contingut de cadascuna i pregant amb fervor, com a inici del camí quaresmal que portarà a la Pasqua.

Ja al santuari, la comunitat de monges clarisses, a través d’una vistosa dansa ha rebut el crucifix que el lliurava Mn. Joan Mora i que després han dipositat al cambril del Sant Crist.

Mn. Pau Vidal, rector del santuari els ha donat la benvinguda i ha fet una petita reflexió per donar sentit al pelegrinatge. Els ha recordat que Jesús és VIU. El Crist venç la mort i ha ressuscitat. I ha convidat tothom a viure la Pasqua amb tota la intensitat, preparant-se des d’ara durant el camí que ofereix el temps quaresmal.

Tots plegats han acabat resant el Parenostre i cantant el Crec en un Déu. Després els pelegrins han pujat al cambril per estimar la imatge del Sant Crist de Balaguer que enguany lluïa amb esplendor, després que ha estat restaurada recentment.   

Conxita López Torres

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn