Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

5 març 2017
Categoria/es: General

VIACRUCIS DE VIDA CREIXENT AL CARME

Els grups de Vida Creixent del Bisbat de Lleida s’han trobat a l’església del Carme per a renovar i viure amb mes intensitat el temps de Quaresma, en el segon divendres d’aquest temps de preparació per a la Pasqua.

En primer lloc han fet l’exercici del Viacrucis meditant la Passió de Jesucrist amb les reflexions escrites per Mossèn Lluis Pociello (acs) especialment pensades per als membres d’aquest col·lectiu. Paquita Tomàs i Josep Maria Condal han tingut cura de la lectura i conducció del Viacrucis, que ha comptat amb la participació de Mossèn Joan R. Ezquerra i Mossèn Joan Mora.

A continuació ha tingut lloc la celebració de l’Eucaristia, presidida per Mn. Joan Ramon “d’un valor encara més gran que el Viacrucis perquè es renova el sacrifici de Jesucrist que ha donat la vida per a salvar-nos”.

Precisament en l’homilia Mossèn Joan Ramon ha parlat de la bondat del Senyor que només vol que el pecador reconegui el seu pecat i es converteixi. En segon lloc, s’ha referit al nom i cognom de Déu, Pare Misericordiós, i com els cristians com a fills de Déu hem de ser misericordiosos com el Pare: «Per això, ni que et trobis ja a l’altar, a punt de presentar l’ofrena, si allà et recordes que un teu germà té alguna cosa contra tu, deixa allà mateix la teva ofrena, i vés primer a fer les paus amb ell. Ja tornaràs després, a presentar la teva ofrena.»

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn