Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 octubre 2010
Categoria/es: General

VUIT NIGERIANS ACOLLITS AMB GOIG A LA NOSTRA COMUNITAT

La Missa del quart diumenge d’octubre a les vuit del vespre ha viscut una celebració joiosa al nostre temple parroquial: la incorporació de vuit membres a l’Església. Efectivament, vuit nigerians de parla anglesa han rebut el sagrament del baptisme de mans del nostre Bisbe, Monsenyor Joan Piris. Entre ells hi havia un matrimoni amb dos fills. Sis dels neòfits adults han rebut també la Confirmació i l’Eucaristia, com correspon a la iniciació cristiana catecumenal. Els dos infants, un nen i una nena, han rebut només el sagrament del baptisme. Tots han acollit la filiació divina amb la deguda preparació rebuda de Raphael Ariyo, catequista compatriota seu, i de Mn. Joan Mora, rector de la parròquia i concelebrant amb el Sr. Bisbe.

Els  noms dels vuit neòfits són: Okoedion Innocent Agboya, Alade Paul Oluwole, Ehikodi David Oroh, Festus Osi; i el matrimoni format per Lawson Nosa Igbinedion i Eunice Aghayerinmwire, i els seus fills Kelly Salvador i Osaretin Carme.

La cerimònia s’ha caracteritzat pel to distès i proper del Sr. Bisbe i l’alegria amb que han viscut aquesta fita tan important en les seves vides els vuit nigerians, així com la vistositat dels vestits típics del seu país amb que anaven abillats. La interpretació del cant nigerià “Senyor, queda’t amb nosaltres” en llengua anglesa-, amb l’acompanyament musical del Cor africà, ha estat particularment emotiu. Igualment ha estat molt expressiu l’aplaudiment -un llenguatge universal, com ha recalcat el senyor Bisbe- de la comunitat reunida al temple, com a signe d’acollida joiosa dels vuit nous cristians a la nostra comunitat.

Moltes felicitats!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn