Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

20 març 2011
Categoria/es: General

3ª TROBADA ARXIPRESTAL DE PARES I INFANTS DE PRIMERA COMUNIÓ

L’Acadèmia Mariana va acollir per tercer any consecutiu la trobada dels nens i nenes que enguany faran la Primera Comunió, acompanyats pels seus pares i catequistes. Ha estat una iniciativa de l’arxiprest Mn. Antoni Porta, degudament preparada per les catequistes de les parròquies de l’arxiprestat Seu Vella: Sant Llorenç, Sant Martí, Sant Andreu, El Pilar, Santa Maria Magdalena, Sagrada Família, Santa Teresa Jornet, Sagrada Família i la Mare de Déu del Carme. Va ser el diumenge 20 de març a les 11h. del matí. Una dotzena d’infants de la catequesi parroquial del Carme hi eren presents acompanyats pels seus pares.

La primera part de la trobada va tenir lloc al teatre. Després de la salutació, Mn. Porta va presentar al Sr. Laureano Sánchez, president de la Fundació Verge Blanca i pedagog. La seva intervenció a les famílies es va centrar en l’Educació dels fills. Va estar breu i molt amè. Va donar unes pistes d’actuació molt pràctiques per als pares, tot ressaltant que l’educació és un art que cal aprendre i el millor que poden fer pels fills és dedicar-los una gran dosi de temps exclusiu, bon exemple, paciència i MOLT AMOR.

Tot seguit es va celebrar l’eucaristia a l’Oratori de la Verge Blanca. La va presidir Mn. Antoni Porta i concelebrà amb ell Mn. Antoni Agelet, Director de l’Acadèmia Mariana. Els nens hi van participar molt activament amb les ofrenes i pregàries que havien preparat. Situats en rotllana al peu de l’altar durant la consagració, van resar el parenostre amb les mans enllaçades i, després, van donar la pau als assistents, pares i catequistes, i els fidels presents que també compartien la celebració dominical.


 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn