Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

Pregària per les vocacions – Activitats

1 novembre 2012
30 novembre 2012
00:00:00
Parròquies

Com cada any, a Lleida hi tenim assignats els dies 3, 13 i 23 per a pregar amb fe viva que cada dia siguin més els qui es preguntin què vol Déu d’ells i s’atreveixin a escoltar-lo. El Senyor ens hi anima: «Tot allò que demanareu en la pregària amb fe, ho rebreu» (Mt 21,22).

El divendres 23 de novembre és el darrer dia de la cadena interdiocesana de pregària per les vocacions a la nostra diòcesi de Lleida.

Com a acte diocesà de cloenda, la Delegació de Vocacions organitza una Pregària de joves a les 20:00h a la Parròquia de St. Ignasi de Loiola de la ciutat de Lleida amb la col·laboració de la Delegació de Joventut.

Recordeu: el divendres 23, a les 20:00h a la Parròquia de St. Ignasi de Lleida. Us animem a tots a participar-hi, joves i amb més joventut acumulada!

Ah! I tingueu present que tot i que cloguem la Cadena d’enguany al nostre Bisbat, la nostra Església de Lleida no deixa mai de pregar i de treballar per les vocacions.

Mn. Josep Vicent

Delegat de Pastoral Vocacional

El Seminari diocesà i la Delegació de Pastoral Vocacional han preparat aquesta convivència per a nens i nenes a partir de 8 anys i també per a joves. Aquesta tindrà lloc a la Casa de l’Església (Acadèmia Mariana), el dissabte 24 de novembre, des de les 10:30 a les 16:00 h.


La Delegació D. de Família i Vida s’ha afegeix a la cadena de pregària per les vocacions i organitzarà una el divendres 23 de novembre a les 19 h a la Parròquia de Sant Jaume.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn