Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 juny 2013
Categoria/es: General

CIRCULAR INFORMATIVA SOBRE LES BEATIFICACIONS

Mossèn Joan Ramon Ezquerra, com a coordinador de les comissions dels màrtirs del Bisbat de Lleida, ha emès una primera circular informativa en la qual explica les darreres novetats sobre l’organització de la cerimònia, que tindrà lloc a Tarragona el proper 13 d’octubre, i suggereix una sèrie de recomanacions per coordinar millor l’expedició que es prepara des de la nostra Diòcesi. El passat 18 de juny va tenir lloc a Tarragona una reunió per tal de coordinar els actes de celebració de la beatificació de més de mig miler de màrtirs, que es celebrarà el 13 d’octubre, entre els quals hi ha gairebé un centenar vinculats al Bisbat de Lleida.

Mossèn Ezquerra, com a coordinador de la nostra Diòcesi en les causes de beatificació, ha emès una primera circular, en la qual informa sobre aspectes com el del cost de l’esdeveniment, la tramitació de reserves per assistir a la cerimònia que es farà a l’esplanada de la Universitat laboral, i la voluntat de publicar cada dia la biografia d’un dels màrtirs al web del Bisbat i del Carme.

També suggereix el nomenament d’un enllaç en les diferents causes, per tal de millorar i agilitzar la coordinació de tots els tràmits que cal fer a partir d’ara.

Adjuntem la Circular núm.1 i els llistats per a la inscripció de familiars dels màrtirs i persones discapacitades que vulguin viatjar fins a Tarragona.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn