Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 maig 2013
Categoria/es: General

L’ASSEMBLEA DIOCESANA DE LLEIDA

La vigília de la Pentecosta el bisbat de Lleida ha celebrat l’Assemblea Diocesana a l’Acadèmia Mariana. Ha estat la 4ª convocatòria de l’etapa pastoral del bisbe Piris, dins d’una tradició que es va iniciar ja fa molts anys. Una trobada oberta a preveres, religiosos i laics en un diàleg obert sobre la nostra Església diocesana. El tema d’enguany ha estat “La nostra qualitat espiritual”, en sintonia de la carta que el bisbe Joan va presentar als feligresos en iniciar-se el curs pastoral.

Després de la pregària inicial Mn. Ramon Prat, Vicari General a donat pas a Mn. Lluís Sallán, Arxiprest de la Seu Vella, i a Mònica Cabezuelo, responsable de l’Àrea d’Evangelització, que han presentat sengles ponències sobre l’àmbit arxiprestal i les quatre Àrees de Cooperació, respectivament. Tots dos han coincidit en la necessitat de treballar coordinadament en benefici de la comunió eclesial i d’una millor eficàcia pastoral.

Aquesta exposició ha donat pas al treball per grups per procurar pistes d’orientació de l’Església diocesana de cara al futur. Mn. Josep Anton Jové ha llegit les conclusions de cada grup a l’Assemblea.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn