Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

OFRENA DE LA UNITAT PASTORAL EL CARME-SANT JOAN A SANT JAUME

Una representació de les parròquies Mare de Déu del Carme i Sant Joan ha visitat el Peu del Romeu per fer una ofrena floral a Sant Jaume en un acte conjunt amb la família franciscana seglar de Lleida. Ens ha rebut el president de l’Agrupació de Pessebristes i d’altres membres de l’entitat que enguany celebra el seu 60è aniversari.

Jordi Curcó ha agraït la presència i suport que la parròquia del Carme dona a la festa de sant Jaume dels Fanalets, amb l’ofrena i la participació continuada del Grup de Catequesi al Concurs de Fanalets. També s’ha referit als vincles del Peu del Romeu amb la parròquia de Sant Joan, ja que havia format part de la seva demarcació; fins i tot la imatge del precursor de Jesús penja a la façana de la capella, juntament amb la Mare de Déu de les Neus i Sant Jaume.

El propi president dels pessebristes ha dirigit la pregària de Sant Jaume i ens ha convidat a visitar l’exposició permanent de diorames i a fer un brindis per la declaració dels Fanalets de Sant Jaume Festa Patrimonial d’interès Nacional. Abans però ha entonat els Goigs a l’apòstol que “a Lleida va deixar estesa la fe de Nostre Senyor.”

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn