Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

9 novembre 2013
Categoria/es: General

TALLER CATEQUÈTIC D’ADVENT

Les Delegacions diocesanes de Missions i de Catequesi han iniciat la posada a punt de cara al Nadal amb una nova proposta de la Infància Missionera. Amb aquest objectiu Caritat Mercadé, Mònica Cabezuelo i Trini Catalàn han impartit un taller adreçat a catequistes amb propostes pràctiques, adaptables a la classe de religió o grups d’esplai.

Es tracta d’un itinerari dinàmic a través dels quatre diumenges d’Advent que ajudi als nens a descobrir en aquest temps de gràcia el do de l’espera del Senyor, i a despertar el seu interès de seguir-lo per mitjà de les seves pròpies accions. Això es pot aconseguir a través de quatre símbols que complementin la Corona d’Advent reforçant aquestes actituds personals dels nens que esperen Jesús: una llanterna (cercar), la Bíblia (conèixer), unes petjades (seguir) i un micròfon (parlar).

Acabada l’exposició, les catequistes han concretat per grups una relació de compromisos que ajudin als nens a una espera activa per a preparar-se bé per al Nadal vivint un Advent missioner: "En aquest Advent… vine, Senyor Jesús!"

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn