Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 maig 2018
Categoria/es: General

VINT-I-UN JOVES HAN ESTAT CONFIRMATS EN LA FE PEL BISBE SALVADOR

 DEL COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA I LA PARRÒQUIA DEL CARME

 El darrer diumenge de Pasqua ha estat un dia molt especial per al grup de joves que, amb un cor ben disposat, han volgut dir sí a Jesús i viure segons l’evangeli. Tots ells s’han mostrat molt responsables en la seva preparació al Sagrament de la Confirmació. Quinze han seguit la catequesi al Col·legi Sagrada Família i sis a la Parròquia del Carme.

Mostrant la seva proximitat i coneixement personal de cada un d’ells els ha anat interpel·lant al llarg de la celebració. “No per passar llista, com al col·legi”, ha dit el Bisbe”, “sinó perquè cadascú és únic i irrepetible als ulls de Déu”. El prelat també ha agraït la preparació de la comunitat del Col·legi i la de la Parròquia la formació i l’acompanyament dels pares i padrins. “Animeu-vos i estigueu contents, perquè els vostres fills volen seguir Jesús, que és font d’alegria”, els hi ha dit.

Tot comentant la Paraula de Déu proclamada, el Bisbe ha dit que “no ens hem de sentir protagonistes sinó responsables de complir el manament de l’amor de Jesús, perquè el Senyor ens ha estimat abans”, tot apel·lant a expressar-ho en el servei i comprensió al proïsme. D’altra banda s’ha referit al “camí constant de preparació que ha de fer tot cristià amb l’ajuda de la gràcia dels sagraments, la Paraula de Déu i la comunitat.” Tot agraint “l’esforç que feu per ser cada dia millor cristians, el Bisbe ha presentat el gran regal del sagrament de la confirmació invocant la davallada de l’Esperit Sant i amb la crismació”.

El bisbe Salvador ha imposat als confirmands una creu amb l’Esperit Sant portada expressament de Terra Santa per a l’ocasió, obsequi de la parròquia, juntament amb el recordatori i el Decàleg del confirmand. Tot seguit hem compartit un piscolabis al local parroquial com a cloenda de la joiosa celebració. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn