Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

EL PESSEBRE TORNA A PRENDRE VIDA A SANT JOAN

5ª edició commemorativa dels 800 anys del primer pessebre

L’església de Sant Joan ha estat l’escenari de la cinquena edició del Pessebre Vivent, amb qual la Unitat Pastoral el Carme-Sant Joan s’ha volgut unir a la commemoració dels vuit-cents anys del primer pessebre, fet per sant Francesc d’Assis a Greccio (Itàlia) la Nit de Nadal de l’any 1223.

A més dels grups parroquials de la Catequesi, joves i Reforç escolar, hi han participat romanesos catòlics, coptes d’Egipte, hondurenys, colombians, romanesos ortodoxes, vietnamites, camerunesos, la parròquia de Sant Salvador de Pardinyes i l’agrupació TOAR en tretze d’escenes protagonitzades fonamentalment per infants i joves i distribuïdes als altars i capelles del temple, seguint un recorregut cronològic.

Mossèn Xavier Navarro ha felicitat a l’equip d’unes cent trenta persones que han fet possible donar vida a l’escenificació del Misteri del Nadal. Ha agraït als joves per l’alegria que han donat al nostre Pessebre, a tots els voluntaris per la seva col·laboració, als que han fet el muntatge de les escenes, per l’excel·lència del seu treball, a les famílies dels infants per facilitar la seva participació, als que han proporcionat el berenar per als infants i a les persones que l’han preparat, al Bisbe Salvador; als regidors municipals Violant Cervera, Maria Antonia Maller i Roger Melero; la Federació de Cases i Centre Regionals; l’Agrupació de Pessebristes; les Germanes del col·legi Mater Salvatoris, i a les nombrosíssimes persones que l’han visitat malgrat el temps d’espera al carrer i, també, als mitjans que han informat i a tantes altres persones que d’una forma menys visible també han ajudat a que hagi estat una realitat.

També cal agrair al nostre rector que hagi volgut donar continuïtat implicant-se personalment en aquest projecte pastoral promogut per Mossèn Jaume Pons durant els anys en que va estar al capdavant de la nostra Unitat Pastoral.

Des del bell mig de l’Eix comercial, el Pessebre Vivent de Sant Joan ha estat un any més una experiència de fe i germanor dels diferents col·lectius cristians vinculats amb les nostres parròquies del Carme i Sant Joan. El fermall d’or ha estat el cor de tots els figurants que des de la porta de Santa Marta han unit les seves veus interpretant Santa Nit amb el gran anunci de Pau i Amor del Nadal: “L’al·leluia, que els àngels, cantant, en el món han estat escampant: el Messies és nat, el Messies és nat!”

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn